Nyheter

25. august, 2012

Nytt

VÅRE GOKARTER !

Takk til Caverion for deltagelse gjennom alle år både vår og høst under Bedriftsserien.

Det er nå 10 år siden. Som en Takk inviterte vi bedriften for en felles markering med gokartkjøring og mat for trofast deltagelse og oppmøte.

 

 

ALEKSANDER BJØRNSTAD FORLATER CROSSKARTSPORTEN OG TAR STEGET OVER TIL RALLYCROSS.

Flere ganger norgesmester i crosskart, Aleksander Bjørnstad, tar nå steget ut av crosskartsporten og inn i rallycross.
Dette er selvfølgelig synd for crosskartmiljøet, men Aleksander har vist seg som en meget habil fører og det blir spennende å følge hans vei videre.
Her er pressemeldingen fra Bjørnstad:

Crosskartfenomenet Aleksander Bjørnstad (16) skal i 2016 ta steget over til rallycross. Unggutten fra Stange vil bli å se i EM i Touringcar.
Etter å ha sanket tilsammen 13 titler i løpet av de 4-siste årene i crosskart, var nå tiden inne for å ta et steg videre. Vi har jobbet mot dette målet igjennom hele 2015 og
da er det utrolig gøy at drømmen endelig skal gå i oppfyllelse,sier en meget blid Aleksander.

Lært mye gjennom 2015-sesongen
2015-sesongen startet med at Aleksander ble tatt ut til Team Junior Norway i regi av NBF. Dette var med å gi meg en utrolig giv foran sesongen,sier unggutten. Jeg har lært utrolig mye om trening,kosthold samt masse om hvordan du skal jobbe for å bli best.
Dette er noe vi har brukt aktivt gjennom sesongen. Aleksander som kjørte i 250-klassen i crosskart, vant alle løp han stilte opp i gjennom sesongen og det resulterte i NM gull,NEZ gull og NMK mester. Han ble også plukket ut til å delta i Bilsportstalentet 2015.
Dagene på Vålerbanen med Bilsportstalentet var utrolig lærerikt og ikke minst utrolig gøy, jeg venter i uendelig spenning på utfallet av denne konkurransen.

Kommende sesong
Neste sesong vil altså Bjørnstad flytte inn i en rallycross bil. Som sagt har teamet rundt Aleksander jobbet knallhardt gjennom hele året for å få til en satsing i EM.
Jeg må takke de som har hjulpet oss så langt og spesielt David Nordgård som bl.a har lånt bort sin bil til oss og kommet med mange gode råd,sier en takknemlig Aleksander.
Selv om bilen er på plass,mangler det noe av driftbudsjettet. Men dette jobbes det iherdig med og vi er sikre på at dette vil falle på plass,sier far Stig Bjørnstad.
Forbredelsene er godt i gang kan Aleksander fortelle. Vi skal spesiellt jobbe med den fysiske biten,samt at vi vil ha stort fokus på det mentale. Den mentale biten blir svært viktig,tror unggutten. Dette begrunner han med at, ettersom han har hatt så stor suksess innen Crosskart,vil
han nå måtte forholde seg til en helt ny utfordring og er innstilt på at pretasjonene vil kunne svinge og i den forbindelse vil den mentale biten bli svært viktig. Det blir også svært viktig å få kjørt mye bil, før det braker løs i Belgia i midten av mai,sier Aleksander. Bil blir noe helt nytt for gutten fra Hedmarken,ettersom han nylig ble 16år så sier det seg selv at mye bilkjøring har det ikke blitt. Jeg har vært så heldig å fått teste bilen som David Nordgård kjørte EM med i år og det lille jeg har kjørt med den virker veldig lovende,sier han entusiastisk.

Aleksander vil avslutte med og takke alle konkurrenter,sponsorer,medhjelpere og ikke minst alle de frivillige som gjør at vi får kjørt billøp i Norge og i utlandet. Teamet vil også ønske alle et riktig godt motorsportsår i 2016!

 

ALEKSANDER BJØRNSTAD ble 1 av 5 unge og talentfulle førere som ble nominert til finalen i Bilsporttalentet 2015.

Pr. idag er det den største og mest prestisjefylte talentkonkurransen i Norge for unge bilsportutøvere.

#

Han er også tatt ut på landslaget i Junior Team Norway som er lansert i regi av Norges bilsportforbund. Førerne tilbys et treningsprogram og deltar i elitesamlinger.

Dette er utvalgte førere fra fylte 15 til og med 25 år.

Har sterke nasjonale og internasjonale plasseringer.

Et forestående internasjonalt program med høyt nivå.

Helse, ferdigheter og motivasjon som tilsier potensiale for sportslig suksess.

#

HAMAR GOKART GRATULERER ALEKSANDER BJØRNSTAD SOM VINNER AV NEZ MESTERSKAPET 2015, SOM BLE AVGJORT PÅ FLISA HELGEN 1-2 AUG.

2015 NORGES MESTER – NEZ MESTER OG NMK MESTER

2014 NORGES MESTER – SØLV I NEZ MESTERSKAPET OG NMK MESTER.

2013 NORGES MESTER – SVENSK MESTER – NORDEUROPEISK MESTER OG NMK MESTER.  I TILLEGG VANT HAN OGSÅ SPRINT CUPEN.

2012 NORGESMESTER OG BRONSE I NEZ MESTERSKAPET.